Київська міліція влаштовуватиме перевірки на вулицях

15 Серпня 2014 12:40
moemisto.com.ua

moemisto.com.ua

Правоохоронці звертаються до громадян з проханням поставитися до таких заходів з порозумінням, відповідальністю та громадською свідомістю

На території Києва правоохоронці проводять комплексні антитерористичні заходи.

Про це повідомляє ВЗГ ГУМВС України в місті Києві.

За словами столичної міліції, такі профілактичні та оперативно-розшукові заходи направлені в першу чергу на попередження терористичних актів і диверсій, виявлення фактів незаконного обігу зброї чи вибухівки.

Працівники столичної міліції, як і всі правоохоронні органи, проводитимуть ряд комплексних заходів, направлених на виявлення підозрілих предметів та осіб, а також груп людей, поведінка чи зовнішній вигляд яких викликає підозру можливості вчинення ними терористичних актів.

На цей час, посилюються заходи безпеки з боку правоохоронних органів. Будуть здійснюватися перевірки та огляд транспортних засобів, громадян та їх речей.

Правоохоронці звертаються до громадян з проханням поставитися до таких заходів з порозумінням, відповідальністю та громадською свідомістю.

“Будьте пильні, а в разі виявлення підозрілих осіб, груп людей, чи предметів, залишених у громадських місцях, негайно інформуйте органи внутрішніх справ за номером чергової частини 102, Державну службу з надзвичайних ситуацій та Службу безпеки України”, – зазначено в повідомленні.

Джерело: Моє місто