Киянам продовжили термін оплати за комунальні послуги до кінця серпня

15 Серпня 2014 16:57

novaya.com.ua

novaya.com.ua

Через ведення нових тарифів виготовлення рахунків жителям Києва сталося із затримкою.
У Києві зі зміною постачальників комунальних послуг та введенням нових тарифів сталася затримка у виготовленні рахунків, тому термін сплати за ці послуги продовжений до кінця серпня. Про це повідомив перший заступник директора Головного інформаційно-обчислювального центру Андрій Щербина.

“Якщо всі рахунки надаються до 5 числа, то на сьогодні вони тільки зараз виготовлені. Тому люди отримали рахунки на 10 днів пізніше, що не дало їм можливість заплатити до 20 числа. Тому відпрацьовано механізм, в якому терміни зі сплати за тарифами до 20 числа продовжили до кінця місяця”, – прокоментував Щербина.

Підвищення тарифів на газ і воду проконтролює комісія Ради

Чиновник також додав, що в двох районах Києва – Оболонському та Деснянському – споживачі отримали рахунки, де була відсутня плата за водопостачання”.”Це сталося через помилку, яка вже виправлена​​, і щодо цих будинків виготовили нові рахунки, сьогодні-завтра їх отримають споживачі. Ці рахунки будуть враховувати відсутність послуги і дозволять оплатити тільки отримані або неодержані цього місяця послуги”, – зазначив Щербина.

Як повідомляв Корреспондент.net, у Київській міській державній адміністрації пообіцяли зробити перерахунок киянам, які в липні залишилися без гарячої води, але плата за неї була включена в їхні комунальні платежі.