Мешканці Майдану розповідають киянам, що вони тут потрібні

8 Серпня 2014 09:08

maydan 3

Люди, які живуть на Майдані, біля трибуни в центрі містечка ведуть “просвітницьку” роботу з перехожими щодо доцільності існування містечка, повідомляє кореспондент УНН.

Ніч на столичному Майдані Незалежності минула без пригод, хоча мешканці наметового містечка, за їхніми словами, готувалися до силового розгону або продовження спроб розчистки площі від барикад та наметів.

Наразі біля виходів зі станції метрополітену “Майдан Незалежності” складовані автомобільні покришки, а у мешканців наметового містечка помічені пляшки з “коктейлями Молотова”.

Нагадаємо, що вчора на Майдані Незалежності під час проведення операції правоохоронці вилучили близько десятка автоматів, гранатомет, набої, російську валюту та паспорти громадян Росії.

“Під час цієї операції вилучено близько десятка автоматів, гранатомет, набої, російську валюту та паспорти громадян Росії. Зброя виявлена в автівках, які від’їжджали з Майдану від наметів. Також виявлено у цих автівках дуже багато золотих прикрас”, – повідомили під час брифінгу правоохоронці.

Додамо, що внаслідок протистоянь постраждало 50 правоохоронців – троє з них у тяжкому стані – та декілька працівників комунальних служб столиці.

Крім того, під час вчорашніх постраждали 4 одиниці техніки, ще 5 машин і 2 погрузчики викрали.