МВС має негайно розслідувати інцидент побиття пораненого бійця АТО у Києві – Томенко

20 Серпня 2014 12:19

miliciya 1

У місті Києві на розі бульвару Лесі Українки та вулиці Щорса, поблизу військового шпиталю, троє пасажирів кавказької зовнішності автомобіля «Лексус» LX 470 чорного кольору, державний номер 444-22 КА, побили пораненого бійця антитерористичної операції на Сході України та його батька, який його супроводжував до шпиталю.

Народний депутат Микола Томенко вважає за необхідне якнайшвидше розслідувати цей факт нападу. Він звернувся до Міністерства внутрішніх справ України з проханням провести ретельне розслідування та притягнути до відповідальності причетних у цьому осіб.

Разом з тим, радник Президента з гуманітарних питань у своєму зверненні привернув увагу Міністерства до збільшення випадків порушення правопорядку на території України, особливо у вечірній час на вулицях, в місцях проведення масових заходів, дискотек, клубів, біженцями з території проведення антитерористичної операції, що приводить до криміналізації обстановки, створення напруженості в суспільстві та викликає обурення законослухняних громадян поведінкою деяких вимушених переселенців з Луганської та Донецької областей.

«Виникає нагальна потреба у посиленні патрулювання місць проведення масових заходів працівниками правоохоронних органів, встановленні контролю з боку органів правопорядку місць тимчасового проживання біженців із зони проведення АТО з метою профілактики правопорушень, в тому числі попередження вживання спиртних напоїв, наркотичних та психотропних речовин» – вважає Микола Томенко