На околицях столиці посилюють заходи безпеки

14 Серпня 2014 10:01

lenta-ua.net

lenta-ua.net


Правоохоронці Київської області посилюють антитерористичні заходи, спрямовані на виявлення та затримання груп або осіб, які мають наміри вчинити терористичні акти. Про це повідомляє прес-служба МВС у Київській області.

За інформацією відомства, працівники міліції Київщини, як і всі правоохоронні органи України, проводять ряд комплексних заходів, спрямованих на виявлення підозрілих предметів та осіб, а також груп людей, поведінка або зовнішній вигляд яких викликає підозру можливості вчинення ними терористичних актів.

В даний час посилюються заходи безпеки з боку правоохоронних органів. Проводяться перевірки та огляд транспортних засобів, громадян та їх речей.

Правоохоронці Київської області звертаються до громадян з проханням поставитися до таких заходів з розумінням, відповідальністю і суспільною свідомістю.

«Будьте пильні, а в разі виявлення підозрілих осіб, груп людей, або предметів, залишених в громадських місцях, негайно інформуйте органи внутрішніх справ за телефоном чергової частини 102, Державну службу з надзвичайних ситуацій і Службу безпеки України», – закликали в МВС.

Джерело: "Сегодня"