На вихідні на Хрещатику очікується великий шкільний ярмарок

15 Серпня 2014 13:12
lorna-l.livejournal.com

lorna-l.livejournal.com

16 та 17 серпня на вул. Хрещатик за участі понад 150 підприємств-виробників зі всієї України проходитиме загальноміський шкільний ярмарок, де буде представлено в широкому асортименті різноманітні товари: канцелярське приладдя, форму, взуття, книжкову продукцію, портфелі та багато іншого.

«На сьогодні бажання прийняти участь у цьому заході виявили понад 150 підприємств-виробників з Київської, Харківської, Житомирської, Луганської, Кіровоградської, Полтавської та Львівської областей», – повідомив «Вечірці» заступник директора Департаменту торгівлі та побуту КМДА Станіслав Голубов.

Усі бажаючі прийняти участь у ярмарку мають подати заяву до Департаменту промисловості та розвитку підприємництва або районних столичних держадміністрацій, зазначивши асортимент продукції, що пропонується до продажу.

«Завдяки безкоштовній участі суб’єктів господарювання у проведенні шкільних ярмарків, очікується, що ціни на продукцію будуть помітно нижчими, ніж у роздрібній торгівлі», – зазначив Станіслав Голубов.

Варто відзначити, що в період з 8 серпня до 6 вересня під час проведення традиційних сільськогосподарських ярмарків додатково будуть функціонувати відокремленні місця торгівлі товарами для школярів.