«Путінці» сьогодні проти параду в Києві, а завтра – проти Дня Незалежності

20 Серпня 2014 12:44

36jpg-300x200
Радник Президента України, народний депутат Микола Томенко вважає необхідним проведення параду в День Незалежності.

Він зауважив, що спроба дискредитувати дану ідею розпочалася з проросійських медіа та була вперше озвучена політиками з команди Януковича: «Найпарадоксальніше коли ті, хто у свій час вивезли гроші з України та сьогодні перебувають за її межами, переймаються ефективністю використання бюджетних коштів. Є ще інша група політиків, які залишилась в Україні та «турбуються» тим, що мешканці Донбасу не зрозуміють ідею параду в Києві. Загалом, якщо чесно сказати, демонстрація бойового духу української армії в столиці України найбільше дошкуляє Путіну з його «русским миром»

Радник Президента з гуманітарних питань наголосив, що запланований парад у Києві буде одним з найбільш економних з точки зору витрачання коштів, але важливою є не форма про яку ведуть дискусію, а сама ідея: в державі з’явилась справжня українська армія, яка здатна захистити власну країну і свій народ.

«Парад на День Незалежності необхідний, бо якщо сьогодні «путінці» проти параду в Києві, то завтра вони виступлять і проти відзначення Дня Незалежності» – підсумував Микола Томенко.