Рух транспорту у центрі Києва відновлений

10 Серпня 2014 16:23
gazetavv.com

gazetavv.com

Рух тарнспорту у центрі Києва на всіх прилеглих вулицях, крім Інститутської, відновлений. Комунальники та кияни вже повністю прибрали вздовж Хрещатика зі сторони Консерваторії.

Про це УНН повідомили у прес-службі мера Києва.

Як повідомив керівник КК “Київавтодор” Володимир Жуков, близько 500 комунальників та 200 киян продовжують прибирати вулицю Хрещатик та прилеглі території від сміття і бруду. На центральній вулиці столиці ремонтують освітлення.

“Вивозять сміття 50 самоскидів та 12 погрузчиків. Також дорожнє освітлення на Хрещатику та Майдані ремонтують дві телескопічних вишки. Вони миють та відчищають закопчені світильники, замінюють перегорілі лампочки. Також у центрі працюють поливальні машини”, — розповів Жуков.

Керівник “Київавтодору” зазначив, що комунальники та кияни вже повністю прибрали вздовж Хрещатика зі сторони Консерваторії.

“Наразі залишився останній намет біля вулиці Городецького — його мешканці зараз вивозять свої речі. Також працівники комунальних підприємств та звичайні кияни продовжують розбирати сцену. Сподіваюсь, що до вечора на Хрещатику буде наведений лад”, — сказав Жуков.

Він також повідомив, що вчора техніка зробила не менше 500 рейсів і вивезла з Хрещатику і Майдану кількасот тонн відходів.

“Це сотні тонн різноманітного сміття — колод, залишків наметів, ганчір’я, метал, граніт. Сьогодні самоскиди вже встигли зробити не менше сотні виїздів зі сміттям”, — сказав керівник “Київавтодору”.