У столичному Департаменті освіти і науки працює «гаряча лінія» для переселенців

28 Серпня 2014 16:25

??????? ? ???? ???????? ?? ??????????????? ??????????????? ??????? ? ????? 24 ??????? 2006 ?.

У столичному Департаменті освіти і науки працює «гаряча лінія» для переселенців, які хочуть влаштувати дитину до освітнього закладу.

Про це поінформувала представник Департаменту Олена Батечко.

За її словами,  1 вересня у київських освітніх закладах вже сядуть за парти понад 2,5 тисячі дітей зі східних регіонів України та Криму.

“Якщо ви приїхали до столиці і хочете влаштувати дитину до школи, у першу чергу, вам потрібно з’ясувати, у якому районі міста ви будете жити.

Після цього ви можете зателефонувати на “гарячу лінію” Департаменту освіти і науки 279-35-26  і вам дадуть контакти осіб у районних управліннях освіти, які відповідають за влаштування дітей у загальноосвітні заклади.

Для зарахування дитину у школу вам потрібні її свідоцтво про народження, табель, особова справа та медичнав картка. Якщо табелю та особової справа нема, то у школі буде створена комісія, що протестує дитину і визначить її рівень знань.

Свідоцтво про народження дитини  батькам потрібно мати обов’язково, всі інші документи школа може отримати, оформивши офіційний запит до попереднього місця навчання дитини”, – поінформувала представник Департаменту Олена Батечко.

Джерело: Рідний Київ