Школу на Осокорках визнали кращою освітньою спорудою України

12 Серпня 2014 10:34

shkola

На Всеукраїнському конкурсі на кращу освітню будівлю гімназія “Київська Русь” посіла перше місце. А “Київміськбуд” отримав за неї нагороду у номінації “Об’єкти освіти, виховання та підготовки кадрів”  передає УНН.

Ця школа стала 345 навчальним закладом, збудованим “Київміськбудом”, – зазначив на нагородженні віце-президент ПАТ “ХК “Київміськбуд” Едуард Шевчук.

“Гімназію “Київська Русь” відкрили для мешканців Осокорки-Північні 1 вересня минулого року.

“Школа має 33 класи, кабінети обладнані інтерактивними дошками та проекторами, облаштовано мультимедійний центр та студію прикладних мистецтв, дитячу ігротеку для наймолодших, студію музичних ансамблів і танцювальну залу. У гімназії критий басейн, завдовжки 25 метрів. Для учнів збудовано один із найбільших спортивних залів, довжина якого складає 34 метри, а висота дорівнює 3 поверхам, є також тренажерна та гімнастична зали. Шкільне футбольне поле не поступається за якістю професійним футбольним полям, довкола бігові доріжки зі спеціальним покриттям. Поряд баскетбольні і волейбольний майданчики”, – йдеться у повідомленні прес-служби.