Сьогодні на Майдані буде суботник

9 Серпня 2014 07:54
komunalniki 2
9 серпня 0 9.30 столичний міський голова Віталій Кличко разом з представниками влади та громадськості прибиратиме Хрещатик.
За його словами, він допомагатиме комунальним службам прибирати сміття на Майдані та Хрещатику.
“У найближчі дні вулиця Хрещатик та прилеглі до неї вулиці будуть звільнені для руху транспорту, а намети та барикади будуть прибрані з проїжджої частини” – заявив Кличко.

 

Мер Києва повідомив, що до міської влади щодня приходять тисячі листів від киян, які просять навести порядок у центрі міста. І головне питання – це повернення відчуття безпеки для мешканців міста.

«Майже 90% киян допомагали Майдану, підтримували його та брали у ньому активну участь. Так само тепер, за даними соціологів, 90% киян виступають за те, щоб барикади були розібрані, а центр столиці повернувся до мирного життя», – зауважив Кличко.

За словами міського голови Києва, сьогодні барикади у центрі міста перетворилися на звалища, а вулиці навколо Майдану – на небезпечну територію. «Я звертався до нинішніх майданівців: якщо ви патріоти – наведіть у першу чергу порядок у себе вдома. Не може бути нормальною така ситуація у центрі міста, коли були знайдені гранатомет, вогнепальна зброя, гранати та велика кількість патронів», – зауважив мер.