Столичні міліціонери об`єдналися з охоронцями

26 Серпня 2014 14:28

kyiv.comments.ua

kyiv.comments.ua


У Києві з`явилися спільні мобільні групи з правоохоронців і працівників міських спеціалізованих загонів охоронних структур в системі єдиної дислокації. Їх організувало та ввело в роботу Головне управління столичної міліції. Це зроблено з метою збільшення ефективності боротьби зі злочинністю, профілактики скоєння правопорушень на вулицях та в громадських місцях Києва.

Співробітники охоронних структур, які входять до груп мобільного реагування, в обов`язковому порядку мають дозволу на носіння та зберігання пристроїв для відстрілу гумовими кулями, проходять спеціальну і технічну підготовку, володіють прийомами самозахисту при затриманні правопорушників.

В даний час на території Києва вже працюють десять спільних мобільних груп, серед яких: ТОВ «Венбест» з Дарницьким, Дніпровським, Подільським, Святошинським і Солом`янським райуправління, ТОВ «Вік-Тан» з Подільським РУ, ТОВ «Спрут» з Шевченківським РУ, ТОВ «Берег» з Оболонським РУ і ТОВ «Комсервіс» з Деснянським і Оболонським райуправлінням столичної міліції.

Джерело: kyiv.comments.ua