Стрімкі старти – великі перемоги

14 Серпня 2014 13:56

665-1
На днях у Цюриху стартував чемпіонат Європи з легкої атлетики. Недитяча боротьба розгорнулася вже з перших хвилин змагань. Усі учасники прагнули бути першими, демонструючи свої уміння та навички на чемпіонаті.

Тим часом, з перших хвилин Україна отримала свою першу фіналістку чемпіонату Європи. Нею стала ще зовсім юна Наталія Прищепа. Наталля потрапила до другого і, як з’ясувалося згодом, сильнішого забігу на 1500 метрів. Варто згадати і про трьох українців – Богдана Бондаренко, Андрія Проценко і Юрія Крімаренко. Хлопці вийшли до основного кола змагань зі стрибків у висоту. Бондаренко й Проценко подолали по 2,23 метри, а Крімаренку вистачило й 2,19 метрів.

Варті уваги й стрибки Ольги Солодухи, яка з першої спроби подолала кваліфікацію з потрійного стрибка. Українка приземлилась на позначці у 14,42 метри. Встановленню найкращого результата сезону не завадило навіть те, що відштовхнулася Ольга з резини. А що ж стосується Ольги Земляк, то вона бігтиме у фіналі на дистанції 400 метрів, адже українка показала в півфіналі найкращий час (51,24 хвилин).