У КПІ створять сайт з героїчними розповідями про українських вояків

27 Серпня 2014 14:58
unian.ua

unian.ua

«Сайт воїнської слави»  хочуть створити у Національному технічному університеті “КПІ”. Тут розповідатимуть  про подвиги українських вояків під час війни на сході України.

Ініціатором ідеї став молодший брат загиблого в зоні АТО Андрія Єременка Антон.

Антон хоче розширити світогляд українців. На його думку, патріотизм допомагає пережити втрати. Він ладен говорити про це з кожним, хто розповість свою історію.

“Треба людям зуміти передати правильне відношення і до тієї війни, і до тих людей, які там зараз служать і гинуть, і до цеї ситуації. Кажуть, що це війна між двома країнами і між людьми з різних регіонів. Ні! Це війна між честю та підлістю, між гідністю і невиразністю, між духом та бездуховністю” – впевнений Антон.

Він говорить, що у нього залишився племінник, якому треба приклад на кого рівнятися.

“Треба показати цінності тих людей, їх віру, як вони проходили той шлях до самоформування” – говорить молодший Єременко.

На його думку такий сайт допомагатиме і всім тим українцям, які отримують похоронки.

“Ідея на даному етапі така – ми зробимо приклад з тих людей, яких знаємо, які близько до нас. І надамо можливість додавати якісь історії, інформацію. А також буде можливість додавати запроси до людей, які ще живі, але їм потрібна допомога. І таких людей (я спілкувався з братом) – дуже багато” – впевнений Антон Єременко.

Джерело: Рідний Київ