У Києві пройде музичний велофестиваль і веломарафон

30 Серпня 2014 09:53

www.volynpost.com

www.volynpost.com


6 та 7 вересня в Києві відбудеться музичний велофестиваль «Вело-Рок 2014» та веломарафон.

Так, 6 вересня киян та гостей столиці чекає музичний велофестиваль «Вело-Рок 2014». Зокрема, з 9:30 до 11:00 будуть проходити змагання шосе-спринт за маршрутом: перехрестя вул. Ягідної та проспекту Науки (старт) – вул. Ягідна – житловий масив в урочищі Самбурки (фініш).

З 12:00 до 17:00 на території Національного природного парку «Голосіївський» (плато над озером Дідорівка) пройдуть дитячі велогонки та велогонки по крос-кантрі та міні-даунхілу.

7 вересня з 8:30 до 16:00 в Києві пройде веломарафон «Київська Сотка 2014». Стартувати його учасники будуть від парку Пушкіна – проспект Перемоги – Житомирська траса – с. Капітанівка – Буча – смт. Гостомель – с. Демидов – с. Нові Петрівці – вул. Богатирська – Оболонський проспект – Московський проспект – вул. Набережна-Рибальська – Поштова площа – вул. Сагайдачного – Контрактова площа.

З 12:00 до 20:00 гостей свята чекає культурно-розважальна програма та рок-концерт на Контрактовій площі.

Головне управління МВС України в Києві забезпечить охорону громадського порядку, подбає про зупинку руху всіх видів транспорту на час проведення велозаходах, а також супроводжуватиме за маршрутом учасників змагань автомобілями ДАІ. Департамент охорони здоров’я організовує чергування бригад швидкісний екстреної медичної допомоги та подбає про супроводі учасників змагань.

Громадська організація «Український гірськолижний клуб» забезпечить дотримання правил благоустрою та його відновлення у разі потреби.

Департамент транспортної інфраструктури внесе зміни в роботу маршруту наземного пасажирського транспорту загального користування. Крім того, разом з управлінням ДАІ ГУ МВС України в Києві забезпечить недопущення паркування транспортних засобів в місці проведення заходу.

Джерело: "Сегодня"