У столиці побудували будинок тільки для дорослих

22 Серпня 2014 09:51

budinok na Ahmatovij 2

Як називають тих, хто пропонує Вам купити один товар, а за фактом отримуєте інший? Наприклад, квартиру у будинку без прибудинкової території, навіть більше – без дитячого майданчика!

Думаєте, таке неможливо у столиці 21-го століття, а от і можливо.

Новобудову по вул. Анни Ахматової, 22 спокійно ввели в експлуатацію без вищеперелічених атрибутов будинку.

budinok na Ahmatovij

Про це повідомляють обурені мешканці на сторінці у Facebook та районному сайті “Дарниця.org”.

Як так вийшло, що за розпорядженням КМДА №212 від 10.02.2006 р. «Про надання Дозволу на проектування, реконструкцiю та забудову територiї 2-го мiкрорайону житлового масиву Позняки у Дарницькому районi» пунктами 3.8 та 5.6 АТХК «Київмiськбуд» “зобов ‘язується за власнi та залученi кошти вiдселиті мешканцiв з будинкiв, що пiдлягають знесенню на територiї мiкрорайону “, а за фактом нічого цього не має.

Через те, що “Київміськбуд” почав будувати, не відселивши всіх мешканців приватного сектора, забудовник змінив проект і тепер двір має такий вигляд.

budinok na Ahmatovij 1

Найдивніше те​​, що КМДА підтримує “Київміськбуд” тому, що і ті, і інші шлють однакові відписки про те, що власник приватного сектора хоче багато грошей за відселення.

На даний момент мешканці будинку по вул. Анни Ахматової, 22 готують позов до суду стосовно не виконання КМБ своїх зобов’язань перед покупцями квартир.