У столиці продовжено термін сплати за комунальні послуги

15 Серпня 2014 12:16

www.bpart.kiev.ua

www.bpart.kiev.ua


У Києві зі зміною постачальників комунальних послуг і введенням нових тарифів відбулася затримка у виготовленні рахунків, тому термін сплати за ці послуги за тарифами до 20 числа продовжено до кінця серпня. Про це поінформував на прес-конференції перший заступник директора “Головного інформаційно-обчислювального центру” (ГІОЦ) Андрій Щербина.

“Якщо всі рахунки надаються до 5 числа, то сьогодні тільки зараз вони виготовлені. Тому люди отримали рахунки на 10 днів пізніше. Це не дало людям можливості сплатити по тарифам до 20 числа. Тому відпрацьовано механізм, у якому терміни по сплаті по тарифах до 20 числа продовжено до кінця місяця”, — прокоментував А. Щербина.

Він додав також, що у двох районах Києва — Оболонському та Деснянському — “споживачам було нараховано в рахунках за послуги з водопостачання без врахування відсутності цієї послуги”.

“Це відбулося внаслідок помилки, яка на сьогоднішній день виплавлена, і по цих будинках виготовлено нові рахунки, які сьогодні-завтра отримають споживачі. Ці рахунки будуть враховувати відсутність послуги і дозволять сплатити тільки за ті послуги, які споживачі отримали чи не отримали в цьому місяці”, — зазначив представник ГІОЦ.

Джерело: УНН