Виставка сучасного живопису «MARTS UNFRAMED-2014»

13 Серпня 2014 11:03

mydim.ua

mydim.ua


Арт-проект «MARTS» вп’яте розгортає у Києві платформу сучасного живопису, щоб дізнатись «чим дихає» нове покоління українських художників.

Цьогоріч, виставка «MARTS UNFRAMED» актуалізує їхнє бачення людини і соціуму, світу і всесвіту, реальності і трансцендентності. П’ята виставка сучасного живопису «MARTS UNFRAMED» триватиме з 22 по 31 серпня 2014 року в Центрі сучасного мистецтва «М17» (Київ, вул. Горького, 102–104).

Представлені живописні роботи — від реалізму до трансавангарду — є лакмусом, що проявляє реакції культурного середовища на виклики сьогодення. Ці реакції нелінійні, але усвідомлені, відверті та емоційні.

«MARTS UNFRAMED» відкриває експозицію напередодні відзначення Дня незалежності України і представляє широке коло художників з Києва, Криму, заходу та сходу країни. Загалом, у виставці беруть участь 30 митців та представлено більше ніж 100 полотен.

На урочистому відкритті за коктейлем у супроводі сучасної електронної музики зустрінуться представники мистецького та культурного середовища, учасники арт-ринку, галеристи, художники та представники дипломатичних місій різних країн. Проведення виставки супроводжується виданням художнього каталогу робіт усіх учасників.

Арт-проект «MARTS» засновано благодійною організацією «Міжнародний культурний діалог» і проводиться спільними зусиллями її членів та організацій-партнерів.

Джерело: mydim.ua