10 місць Києва, куди можна піти вдвох з мінімальними затратами

14 Вересня 2014 01:08

iesbs_940x627

Ми живемо в надзвичайно цікавий час: в годину технологій, в період можливостей та в епоху самовираження особистості.  Ми можемо робити все, що побажаємо і те, про що раніше ніхто і не мріяв. Кожен намагається спробувати щось нове за максимально короткий час та з мінімальними затратами коштів.

Разом з популярним інтернет-порталом «Скидочник», який збирає знижки з усіх сайтів, ми підготували для вас 10 пропозицій про те, як цікаво провести час вдвох, маючи при цьому менше ніж 100 грн. Маємо надію, що наша підбірка допоможе вам зробити своє життя ще яскравішим. Вперед за враженнями!

1. Стрибніть з моста. За 100 грн на двох, ви отримаєте неймовірні відчуття від падіння з висоти в 26 метрів. Отримані враження та відчуття польоту ви будете згадувати все своє життя.

1348527965

2. Покатайтесь на велосипеді. За 78 грн на вдвох, ви зможете влаштувати собі яскраву та мега активну прогулянку. На вас чекає власний маршрут, цікаві місця та заряд бадьорості на найближчий  тиждень. Велосипеди нині в тренді. Відчуйте себе справжніми європейцями.

524aa8d65b314_dsc_1202

3. Зазирніть в «Самое Доброе Кафе». Ви потрапите в дійсно затишну атмосферу, де зможете обрати будь-які тістечка, улюблені страви та найароматнішу каву на суму в 150 грн, заплативши при цьому лише 69 грн. Смачного!

iesbs_940x627

4. Перегляньте фільм в автокінотеатрі «Кінодром». Це дійсно цікава альтернатива звичайному кінотеатру, де за 40 грн з одного автомобіля, можна класно провести час з друзями (будь-яка кількість людей, що може поміститися в одне авто) та насолодитися сюжетом фільму.

kot_v_mashine_wallpapers

5. Відвідайте мотузковий парк. Відчуйте себе справжнім Тарзаном, пройдіть увесь маршрут на висоті 3 та 6 метрів та подолайте будь-які труднощі на власному шляху. Це чудова нагода розім’ятися та гарно провести час, всього лише за 90 грн на двох.

pandapark

6. Влаштуйте справжні дружні або сімейні змагання з боулінгу (від 35 до 99 грн за 2 години гри, в залежності від часу дня тижня). Це чудова нагода дізнатися, хто з вас справжній майстер спорту та загалом гарно провести час з близькими людьми.

bouling+sport+44821402942

7. Станьте глядачем фінального змагання української гоночної серії. За 39 грн ви отримаєте 2 білета на змагання справжніх гоночних автомобілів, де пілоти змагаються за звання найшвидшого. Це видовище подарує вам справжній азарт та насолоду від швидкості.

479992_nissan_silviya_drift_dym_tribuny_shou_sorevnovaniy_1680x1050

8. Потурбуйтесь про своє здоров’я та завітайте в корисне кафе Luxury Café Yogorino. Тут, за 99 грн, ви отримаєте набір солодощів для двох, а саме: гарячий шоколад, морозиво чи йогурт та напій з топінгом для кожного. Це кафе нового покоління, де всі страви готуються з натуральних інгридієнтів, з пробіотиками та за справжніми італійськими рецептами.

yogorino1

9. Встигніть покататися на роликових ковзанах до настання осінньої прохолоди. За 56 грн на двох ви отримаєте в прокат весь необхідний арсенал (ролики, захист, шкарпетки) та зможете оволодіти ролердромом на НСК «Олімпійському».

vq251d13256243aa

10. Завітайте на концерт гурту Табула Раса або Lama в Арт пабі «Бочка». За 100 грн ви отримаєте два білета на концерт. Розпочніть свою осінь з гарної музики та хорошого настрою.

full

Пам’ятайте, тільки ви можете урізноманітнити і покращити своє життя!

Все в ваших руках!

Джерело: Inspired