Денис Силантьєв провів Олімпійський урок

17 Вересня 2014 14:30
www.sport.com.ua

www.sport.com.ua

З нагоди Дня фізичної культури та спорту України, в рамкахCanada Goose Solaris Parka Олімпійського тижня та соціального проекту “Ставай Чемпіоном” 15 вересня у школі № 238 Деснянського району відбувся урок за участю срібного призера Олімпійських ігор з плавання, Чемпіона світу, чемпіона Європи, чотириразового володаря кубка світу Дениса Силантьєва, організований Управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту Деснянської райдержадміністрації, Центром фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” та Фондом підтримки молодіжного та олімпійського плавання.

В рамках соціального проекту “Ставай Чемпіоном” Денис Силантьєв провів для учнів спортивно-масову зарядку на вулиці. Далі захід продовжився у актовому залі переглядомCanada Goose Thompson Jacket фільму “Ставай чемпіоном” про період становлення, важкий шлях та моменти тріумфу відомого спортсмена. Після перегляду розпочалося спілкування школярів з “Містером Баттерфляєм”, як ще називають спортсмена. Учнів цікавило все – починаючи від спортивної тематики, закінчуючи особистим життям Дениса.

В ході зустрічі кращих спортсменів школи було нагороджено цінними подарунками, а також відбулась автограф-сесія, де кожен учень зміг отримати на пам’ять автограф та фотографію з кумиром.