Гуртожиток Богомольця відремонтують за 11 мільйонів

21 Вересня 2014 17:30

nmu.edu.ua

nmu.edu.ua

Національний медичний університет імені О.О. Богомольця 12 вересня за результатами тендеру уклав угоду з ПАТ «Київська будівельна компанія «Київбудком» на капремонт гуртожитку № 3 за 11 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».
Гуртожиток по вул. Шутова, 14 мають відремонтувати до кінця поточного року. У переліку робіт – заміна комунікацій, сантехніки, внутрішнього опорядження, дверей, освітлення.
Власниками фірми «Київбудком» є Олександр Білопуп і Віктор Штангей. Нинішнє замовлення – найбільший державний підряд фірми за останні шість років: за цей період вона загалом виграла тендерів на 20,40 млн грн.
Єдиним допущеним до участі конкурентом стало ТОВ «Траст Білдінг», яку заснували у квітні минулого року, власність записана белізький оффшор «Катлер Холдинг Лімітед», керує фірмою Юрій Нікулін.
Окрім цих фірм на участь у торгах подавалися ще три з дешевшими пропозиціями, однак усі були відхилені: у двох через неврахування низки видів робіт були занижені кошториси, а третя подала документи не на той тендер.

Джерело: НАШІ ГРОШІ