Куди піти з дитиною: Гід на тиждень

23 Вересня 2014 15:52

Якщо Ви ще не вирішили, як провести тиждень Вам і Вашим дітям – ми підібрали різнопланові заходи, що проходитимуть у Києві.

Понеділок, 22-е вересня

У торгово-розважальному центрі «Мармелад» проходить виставка «3D живопис». Це унікальні картини. До того ж організатори щомісяця обіцяють представляти публіці 5 нових творів. Також на виставці працюють професійні фотографи, які підкажуть і допоможуть зробити найкращі знімки.

У Київському планетарії вистава «Два скельця + Скарби всесвіту». Вистава запланована на 14:00.

У Національному науково-природничому музеї виставка «Живі рекорди Гіннеса». Виставка налічує близько 200 видів рослин і тварин занесених до книги рекордів Гіннеса, екскурсовод розповість вам неймовірні факти.

Вівторок, 23-е вересня

У київських кінотеатрах сімейний мультфільм «Сьомий Гном». Принцеса Роза святкує свій 18-й День народження. Прийняті найсуворіші заходи безпеки, адже злобна Чаклунка Делламорте, яка прокляла Розу на її хрестинах, зробить все можливе, щоб прокляття здійснилося. Семеро гномів – розумник, Рижик, Буркун, Соня, Силач, Бодряк і Бобо нічого не знають про це, коли відправляються на свято в замок. Бобо, найменший гном, випадково запускає таємний механізм в кільці Чаклунки, і принцеса разом з усіма гостями замерзає. Гноми рятуються в саму останню секунду. Тепер, щоб все виправити, їм доведеться відправитися в небезпечну подорож і знайти коханого принцеси, викраденого драконом.

У Національній опері України вистава «Лебедине озеро». Чарівна та казкова історія про кохання та злі чари. Надзвичайна постановка на музику Петра Чайковського.

Музей воскових фігур запрошує на перегляд експозиції. Це приватна колекція. Вона належить батькові і синові Євгену і Олексій Сажиним. Ідея створення Музею виникла в 1997 році після ознайомлення з експозицією філії Лондонського музею в Амстердамі.

Середа, 24-е вересня

У Київському муніципальному академічному театрі опери та балету для дітей на юнацтва вистава «Попелюшка». Балет на дві дії про пригоди милої та чарівної дівчинки, яка залишилась сама у страшному світі. Проте завдячуючи доброті та сміливості, маленьке дівчисько перетворюється на принцесу. Ну і, звісно, куди ж без чар!

На малят чекає київський зоопарк. Тварини від мавп до слона чекають на увагу.

В аутлет-містечку «Мануфактура» відкрилась виставка проходить унікальна виставка «Музей історії моди». У колекції представлені модні ансамблі, що колись належали європейським світським дамам позаминулого століття: розкішні бальні сукні, накидки для відвідування опери, візитні туалети, весільні вбрання , прогулянкові костюми, зі смаком підібрані аксесуари. Ми будемо презентувати частину колекції 18 століття – костюми, особливостями яких були криноліни і турнюри. Кожен костюм має свою унікальну історію. Родзинкою виставки стане голландський світський костюм, з відповідними аксесуарами. Протягом виставки будуть проводитися лекції, не тільки з історії костюмів, представлених на виставці, а й з історії моди на території містечка Мануфактура.

Четвер, 25-е вересня

Національний цирк запрошує киян та гостей міста на прем’єру нової циркової програми «Магічне коло». Це шоу поєднало в собі приголомшливу гру артистів, живу музику і неперевершені акробатичні трюки. Чи уявляли Ви себе під куполом цирку на трапеції, жонглюючим вершником на коні, безстрашним дресирувальником з крокодилами та інших циркових ролях? Тільки у цирку Ви можете пережити ці неймовірні почуття!

У розважальному центрі «Атмосфера» унікальна виставка «Зоопарк під мікроскопом». Ця виставка «Зоопарк під мікроскопом» покаже вам незвичайну синю інфузорію у формі музичної труби. Ви отримаєте можливість розглянути знайому зі школи інфузорію-туфельку. Заглянете всередину рослинної клітини і зможете спостерігати процес фотосинтезу. На власні очі побачите живий кристал, зможете визначити натуральність меду та багато іншого – за допомогою 30-ти потужних мікроскопів!

У торгово-розважальному центрі «Дрім таун» EKZOLAND. Це – справжній зоопарк самого сучасного формату. Тут, на третьому поверсі першої черги ТРЦ ви можете побачити ущелину з величезними варанами, водойма зі скатами, обширний вольєр з лемурами, печеру з летючими мишами, мавпочок игрунок, папуг жако і какаду, крокодилів, пітонів і інші живі експонати. Організатори проекту намагалися, щоб кожна експозиція привертала до себе увагу і дивувала.

На виставу запрошує дельфінарій Немо. Вистави заплановані на 15:00 та 18:00.

П’ятниця, 26-вересня

У Київському муніципальному академічному театрі опери та балету для дітей на юнацтва вистава «Шехерезада». Хореографічна драма на музику Римського-Корсакова .

У Національному музеї українського народного декоративного мистецтва виставка Сергія Лиховода «Емалі», місто Одеса.

Хочете поспостерігати за власною житиною та її талантами. Тоді Вам до KIDSWILL. Це місто, адаптоване для дітей, де кожен може грати в улюблену професію. Це дозволить дітям відкрити для себе світ дорослих, надихнутися майбутнім. А от батькам – зрозуміти на що звернути увагу на вибір дитини. KIDSWILL відкрився в торгівельно-розважальному комплексі Art Mall.

У Національному науково-природничому музеї для відвідувачів в кінозалі (на 4 поверсі) організовано покази унікального та захоплюючого 3D фільму «Морські динозаври 3D: Мандри в доісторичний світ» від братів Мантелло – представників знаменитої продюсерської команди Кусто! Вперше Ви вирушаєте в незабутню і небезпечну подорож на зустріч з повелителями океану Юрського періоду — гігантськими морськими динозаврами. З цим фільмом Ви розкриєте безліч таємниць доісторичної епохи та дізнаєтеся причини зникнення масивних морських рептилій, які, завдяки своїм розмірам і унікальним особливостям, панували в морях і океанах понад 200 мільйонів років тому. Морські рептилії настільки ж цікаві й розмаїтні, як і наземні динозаври.

Субота, 27-е вересня

У Київському муніципальному академічному театрі опери та балету для дітей на юнацтва вистава «Стійкий олов’яний солдатик». Хоча кожен із вас, напевно, знає її, однак кінець нашої казки щасливий. А чи знаєте ви, про що мріють ваші іграшки, коли ви, їх маленькі хазяї, засинаєте? Так само, як і люди, вони цінують любов та ніжність, доброту та вірність. Так, так! Іграшки живуть своїм життям, і, виявляється, що їх проблеми дуже подібні до наших, людських! Адже, говорять, що найпрекрасніша казка – це історія людської душі.

У Київському театрі ляльок вистава «Червона шапочка». Ця вистава дає змогу зустрітися з героями широковідомої казки. Хто ж може бути лідером? Чесна і шляхетна Червона Шапочка, яка робить добрі вчинки і чиє щире серце відкрите для всіх, — чи підступний і недолугий Вовк, який живе виключно для себе і сподівається стати найголовнішим у лісі за допомогою хитрощів та відвертої брехні. Ми впевнені, що передивившись виставу, ви дасте вірну відповідь.

У Театрі на Липках вистава для дітей «Чарівна пепсі». Світ фантазій і вигадок Пеппі, близький дітям і не завжди зрозумілий дорослим, робить її загальною улюбленицею. Пригоди Пеппі та її вірних друзів у школі , у цирку, на віллі “Кукурік” обов’язково залучать навіть найвибагливішого глядача у вир чудової музики, танців та пісень. Яскраве та веселе видовище надовго запам’ятається і дітям, і дорослим.

У театрі Лесі Українки вистава «Джульєтта і Ромео». Класична історія про кохання та ненависть, відвагу та боягузтво.

Щосуботи на майстер-клас з виготовлення цукерок запрошує магазин Snoepjes. Навчання з виготовлення карамельок починається о 13:00 і триває півтори години. До речі, солодощі можна потім забрати з собою.

У розважальному центрі «Блокбастер» центр для дітей «Kid Ландія». Це масштабний інтерактивний розважальний парк, загальна площа якого становить 4 500 квадратних метрів. У КідЛанд діти зможуть освоїти різні професії, відчути себе дорослими, зрозуміти як працює економіка, навчитися відповідальності і самостійності. Цікова буде і їхнім батькам.

Неділя, 28-е вересня

У національному театр Івана Франка вистава «Лускунчик». Знайома з дитинства історія про чарівні пригоди, почуття та відівагу.

У Київському театрі ляльок вистава “Дюймовочка”. Маленька, щойно народжена дівчинка Дюймовочка, роблячи свої перші кроки ще не знає, та й не може знати –що ж таке Щастя. З цим питанням вона звертається до всіх, з ким зводить її життя. Але їх відповіді далекі від правди. Тому що кожен живе лише своїм особистим уявленням про це. І лише коли Дюймовочка рятує від смерті Ластівку, вона починає розуміти глибинний зміст цього слова: треба робити тільки добрі справи і в тебе обов’язково з’являться друзі. В цьому і є щастя.

У Київському муніципальному академічному театрі опери та балету для дітей на юнацтва вистава «Білосніжка і семеро гномів». Це своєрідна класика балету для дітей, вистава, випробувана часом. Знайома з дитинства історія про зраду і відвагу, кохання і ненависть. І, звісно, боротьбу добра зі злом.

У Театрі на Липках вистава-казка «Зеленими пагорбами океану». Будь-які перешкоди, труднощі, непорозуміння подолають ті, хто вміє мріяти, любити та товаришувати. В житті кожного наступає мить, коли потрібно підводити підсумки. Старий Вовк, понівечений у численних битвах, ватажок лісової банди, насправді страждає від самотності. Статус і пошана від «друзів-злодіїв» зовсім не гріють душу. Зрозумівши це, він починає пошуки такого друга, який буде любити його по-справжньому.

У Київському молодому театрі вистава-казка «Русалонька». Ганс-Хрістіан Андерсен створив світ казок із неповторною атмосферою і найглибшою мудрістю. ”Вся моя творчість повинна показати людям те, що життя показало мені: Господь милостивий і приводить все до хорошого кінця,”- таке кредо Автора, що цілком підтверджується у знаменитій “Русалоньці”. У виставі Молодого театру ви зустрінетесь з героями цієї казки. Вони живуть у далекій північній країні, тому дух їхній твердий, як каміння, а почуття безмежні як море, біля якого вони живуть. Ця історія про кохання та мужність, доброту та вірність і про людське щастя, яке можливе лише за умов взаємності.

Торгово-розважальний центр Караван запрошує що вихідних дітей та їхніх батьків на виставу, де кожен може стати учасником відомої Школи Чаклунства «Хогвартс» і зануритись у світ фізики та хімії. А ще – доторкнутися до «сухої криги».

lifetips.org.ua

lifetips.org.ua

А ще – побачите хімічні експерименти. Дізнатися більше можна тут.