«Київавтодор» відремонтував дорожнє покриття на 6 вулицях

25 Вересня 2014 11:45

dnipr.kievcity.gov.ua

dnipr.kievcity.gov.ua

За період з 15 вересня до 22 вересня корпорація «Київавтодор» виконувала капітальний ремонт на вулицях Празькій, Бориспільській, Оноре де Бальзака, Народній, Межигірській, Стуса.
Так, на вулиці Празькій здійснювались підготовчі дорожні роботи на непарній стороні. Наразі завершено влаштування верхнього шару асфальтобетонного покриття на парній стороні на площі 12 тис. м2.
На вулиці Бориспільській виконувались роботи із влаштування тротуарів на площі 2230 м2 та благоустрою території. Дорожні роботи на об’єкті завершені в повному обсязі.
На вулиці Оноре де Бальзака здійснені підготовчі дорожні роботи, а також влаштовано асфальтобетонне покриття на тротуарах на площі 780 м2.
На вулиці Народній влаштовані тротуари на площі 2370 м2, а на вулиці Межигірській виконані підготовчі дорожні роботи та укладання верхнього шару асфальтобетонного покриття на площі 5100 м2.
Окрім того, на вулиці Василя Стуса виконані роботи із заміни та ремонту люків оглядових колодязів, а також влаштоване покриття заїздів.