Облаштовують нові зупинки міської електрички?

26 Вересня 2014 13:00

kiev-ukr.segodnya.ua

kiev-ukr.segodnya.ua

Київська влада зараз розробляє низку заходів щодо облаштування зупинок і наземної частини міської електрички. Про це в інтерв’ю журналістам повідомив радник міського голови Олександр Кава.
«Зараз ми опрацьовуємо нові способи, щоб зробити станції більш зручними і доступними для пасажирів. Наприклад, на платформі «Вишгородська» облаштують спуск до вулиці Вишгородської, оскільки зараз можна вийти лише на Автозаводську», – сказав він.
Олександр Кава розповів, що для швидкої та зручної пересадки з електрички планується перемістити зупинки наземного транспорту, а також організувати додаткове підвезення пасажирів до цих зупинок.
«Зокрема хочемо побудувати трамвайний розворот біля платформ міської електрички Дарницького вокзалу, щоб організувати трамвайні маршрути до цієї станції від станції метро «Позняки» з можливістю швидкої пересадки. Крім того, плануємо подовжити тролейбусні маршрути №9 та №22 до станції «Київ-Волинський», – зазначив він.
Радник мера також повідомив, що протягом шести місяців планується відкрити нові станції міської електрички «Протасів Яр», «Київська Русанівка» та «Київ-Московський».