Киян запрошують на тиждень Франції

30 Вересня 2014 14:49
facebook.com

facebook.com

Французький інститут в Україні / Institut français d’Ukraine запрошує на тиждень Франції у Києві.
Хоч літо вже давно змінилося осінніми пейзажами та настроями, ми пропонуємо вам розпочати жовтень на чудовому ART Пикник Славы Фроловой, де вже в цю середу розпочнеться Тиждень Франції! Ми долучаємось до ініціативи фестивалю у проведенні національних тижнів різних країн. Будемо чекати на вас 1-5 жовтня на АРТ пікніку, де відкриємо для вас виставки відомі участю у фестивалі “Французька весна” минулих років, покажемо добірку французьких фільмів мовою оригіналу, проведемо заняття французької мови для дорослих і дітей, влаштуємо кулінарні зустрічі з найкращим рестораном Tres Francais – очень по-французски, розкажемо про можливості навчання у Франції, зануримось у мистецькі подорожі разом з проектом Арт-Мандри… Bref, як кажуть французи, слідкуйте за анонсами у наступні дні на нашому сайті та нашій сторінці тут, щоб дізнатись повну програму заходів!
Чекаємо на вас! І нагадуємо, що всі заходи на Арт-пікніку безкоштовні.

Також  Arthouse Traffic запрошують 2-5 жовтня на покази колекції кращих фільмів бельгійських режисерів Жана-П’єра та Люка Дарденнів, рекордсменів Каннського кінофестивалю. Покази відбудуться у столичному кінотеатрі «Київ» мовою оригіналу – французькою, з українськими субтитрами.

У четвер 2-го жовтня о 20:00 ретроспектива відкриється фільмом “Два дні, одна ніч” братів Дарденн, який став справжнім бенефісом неповторної Маріон Котійяр.

www.institutfrancais-ukraine.com

Джерело: Facebook.com