Киян запрошують на вражаючу виставку хризантем «Щедрий врожай»

29 Вересня 2014 16:50

777-konstantin.blogspot.com

777-konstantin.blogspot.com

З 4 до 26 жовтня 2014 року на Співочому полі Печерського ландшафтного парку триватиме виставка хризантем «Щедрий врожай», яка вже стала традиційною та улюбленою для більшості киян та гостей міста.

На виставці будуть представлені яскраві інсталяції, присвячені щедрості та плодючості української землі. Кожний район Києва презентує свою композицію, приємно здивувавши дуже цікавими і навіть несподіваними квітковими шедеврами.

Тут можна буде побачити найбільший гарбуз – символ свята Хелловін, – який представить Святошинський район у своїй експозиції. Також на виставці на гостей будуть чекати інсталяції-сюрпризи, які створять фахівці Дарницького та Подільського районів: «Консервація» та «Солоха», з можливістю сфотографуватися серед цих інсталяцій.

Композиції Деснянського та Оболонського районів «Фруктовий врожай» та «Кошик овочів» нагадає про родючість нашого краю. Дніпровський район представить інсталяцію «Риба», Голосіївський район похизується своїм «Виноробством». Шевченківський район створить квіткову інсталяцію «Тварини». Печерський район представить квітковий шедевр «Пасіка».

Руками районних зеленбудівців буде висаджено понад 40 000 тисяч хризантем традиційних кольорів осені: жовті, червоні, помаранчеві, теракотові та білі. Загальна площа всіх композицій – 1560 кв. м.

Традиційно на території парку всі охочі зможуть придбати декоративно-квітучу і листову продукцію.

Час роботи виставки: з 9:00 до 21:00. Діти до 7 років, пенсіонери та пільговики можуть відвідати осінню виставку хризантем у Києві безкоштовно.

Джерело: Хрещатик