Кияни святкуватимуть Новий рік на Софійській площі

16 Вересня 2014 11:45

ukr.segodnya.ua

ukr.segodnya.ua

Цього року місто планує організувати святкові заходи як на Софійській площі, так і на території Національного заповідника “Софія Київська”
Київська влада має намір в цьому році перенести місце проведення новорічних і різдвяних свят з Майдану Незалежності на Софійську площу, де і буде встановлена головна ялинка країни.

Про це повідомила заступник голови Київської міської держадміністрації з гуманітарних питань Ганна Старостенко, передає прес-служба КМДА.

За словами Старостенко, цього року місто планує організувати святкові заходи як на Софійській площі, так і на території Національного заповідника “Софія Київська”.

Так, власне на площі планується встановити головну ялинку країни, ярмаркові будиночки і сцену, на якій виступлять українські виконавці. На території Національного заповідника пройде виставка малюнків, конкурси новорічних іграшок і конкурс ялинок, на якому за звання кращої змагатимуться ялинки з усіх областей України.

Повідомляється, що кошти від продажу сувенірної новорічної продукції на ярмарках передадуть на допомогу постраждалим в зоні АТО.

Джерело: Сегодня.ua