Кияни вимагають надати інформацію про конкурсний відбір осіб на посаду Голови Оболонської РДА

9 Вересня 2014 09:58
merega.kiev.ua

merega.kiev.ua

До народного депутата України Миколи Томенка звернулись жителі Оболоні з приводу кадрових призначень в Оболонському районі.

Як відомо, 28.08.2014 року призначено новим головою Оболонської РДА Цибульщака О.Л. Жителі Оболонського району наголошують на тому, що нинішній Голова Оболонської РДА тісно співпрацював з колишнім керівником Міністерства агрополітики М.В.Присяжнюком, який зараз знаходиться за межами країни. І, як зазначили вони, пан Цибульщак підтримує організацію «Громадська варта Оболоні», яким за невідомих причин безоплатно надано офіс за адресою вул. Тимошенка 18. Нагадаємо, що очільником «Громадської варти Оболоні» є Кащук О., що у 2013 році був довіреною особою кандидата в депутати від Партії регіонів Олега Калашнікова, який відомий побиттям журналістів, що сталося 12 липня 2006 року біля будівлі парламенту.

Радник Президента Микола Томенко звернувся до Голови Київської міської державної адміністрації з вимогою поінформувати громадськість про конкурсний відбір на посаду Голови Оболонської районної державної адміністрації, що викликає неоднозначну реакцію жителів Оболоні.