Міліція спіймала «мінера» станції метро «Лівобережна»

3 Вересня 2014 15:28

www.toppeople.com.ua

www.toppeople.com.ua


Близько першої години дня чоловік повідомив про замінування станції «Лівобережна», обурившись графіком роботи метро. Вже за пів години зловмисника затримали.

Після отримання повідомлення про замінування станції метрополітену на місце було направлено слідчо-оперативну группу, вибухотехніків та експертів. 200 людей було евакуйовано.

По завершенню обстеження станції та прилеглих приміщень жодних вибухонебезпечних предметів спеціалісти столичної міліції не виявили. В цей час співробітники лінійного відділу міліції метрополітену звернули увагу на чоловіка, який спостерігав за роботою правоохоронців неподалік від станції метро.

Помітивши правоохоронців, чоловік почав тікати, але марно. Затриманий – 24 річний киянин, ніде постійно не працює. Своєї провини він не заперечує. Каже, що зателефонував, образившись на правоохоронців та співробітників метрополітену. Адже коли хотів дістатись додому – станцію закрили, а його попросили залишити платформу.

В минулому році затриманий вже погрожував правоохоронцям замінуванням, коли ті затримали його та склали адмінпротокол за появу в громадському місці в нетверезому вигляді.

Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років. Чоловіка затримано в порядку статті 208 КПК України, вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, 2 вересня, невідомий повідомив про замінування станції метро «Лівобережна».

Джерело: kyiv.comments.ua