На Андріївському узвозі впорядковують торгівлю

26 Вересня 2014 13:30

project.ukrinform.ua

project.ukrinform.ua

Народні майстри й надалі продаватимуть свій крам, але розташування та зовнішній вигляд торгівельних місць буде приведено до ладу. Про це під час зустрічі з місцевими підприємцями та мешканцями Андріївського узвозу заявив директор Департаменту промисловості та розвитку підприємництва Максим Кузьменко.
«Виставку-ярмарок мистецької та сувенірної продукції на Андріївському узвозі ми згортати не будемо. Навпаки, до кінця року плануємо легалізувати тут торгівлю. Впевнений, більше до нас не надходитимуть скарги від місцевих підприємців щодо проблем з правоохоронними органами», – розповів Максим Кузьменко.
Але, за його словами, зміни на Андріївському узвозі таки будуть: торгівельні конструкції розміщуватимуться згідно спеціального плану-схеми, затвердженого Департаментом містобудування та архітектури, та матимуть уніфікований вигляд, який узгоджується з місцевими історичними краєвидами.
Для реалізації зазначених змін в Шевченківській районній в місті Києві державній адміністрації буде визначено комунальне підприємство, котре відповідатиме за процес впорядкування торговельних і творчих закладів на Андріївському узвозі.