На берегах київських водойм знайшли 57 незаконних торговців

15 Вересня 2014 14:01

kiev-ukr.segodnya.ua

kiev-ukr.segodnya.ua

За результатами аудиту комунального підприємства “Плесо” було виявлено 57 торгових точок, незаконно розміщених в зонах відпочинку прибережної території. Про це повідомив радник міського голови Дмитро Білоцерковець.

“Наше завдання – прибрати ці точки і знайти відповідальних. З’явитися самі такі точки не могли, отже, це – пряма корупція керівництва підприємства”, – зазначив він.

За словами Дмитра Білоцерківця, контракт з директором “Плесо” міська влада не продовжила, а зараз підприємством керує виконувач обов’язків.

“Його завдання – викорінити корупцію не тільки шляхом кадрових рішень, але і за допомогою залучення винних до кримінальної відповідальності, якщо вистачить фактажу”, – сказав Білоцерківець.

Радник мера також повідомив, що недавно структуру підприємства реорганізували. “У директора КП “Плесо” було 9 заступників з окладами 8-9 тисяч гривень. Столичний бюджет витрачав близько 1 млн грн тільки на них. Таке марнотратство неприпустимо. Я розумію, що в цій сфері ставки чиновників не повинні бути низькими, однак, тільки за умови прибутковості підприємства і відсутності корупції”, – підсумував радник мера.

Джерело: Сегодня.ua