На Нивках проведуть KidsFest

18 Вересня 2014 09:30

ak9.picdn.net

ak9.picdn.net

20 вересня у парку «Веселка» на розі вул. Академіка Туполєва та вул. Салютна відбудеться дитячий захід «KidsFest» з ціллю урізноманітнення дозвілля мешканців мікрорайону НИВКИ та залучення дітей та їх батьків до розважально-розвиваючої програми.
“При сьогоднішній ситуації в країні важливо не забувати про дітей, котрі є нашим майбутнім. Тому ми вирішили додати у стрічку новин дитячих посмішок, підтримати та показати батькам наскільки важливо звертати увагу на таланти майбутнього покоління. Наша мета, познайомити батьків з можливостями та місцями розвитку їх дітей у мікрорайоні Нивки, створити привід для радісного настрою та цікавого проведення часу для сімей”, пояснюють ідею заходу організатори.
На «KidsFest» свої програми продемонструють різноманітні танцювальні, спортивні та художні колективи мікрорайону.
“Зі своєї сторони ми зробимо все, щоб наше свято було захоплюючим і цікавим для наших маленьких гостей, запропонувавши їм участь в естафетах, розважальних конкурсах з подарунками, а також у конкурсі «Міні Міс», призами якого стануть сертифікати на навчання у модельній школі”, додає організатор.
Батьки також не залишаться без уваги, вони матимуть змогу приймати участь у розважальній програмі разом із своїми дітлахами.