Національна оперета відкриває новий сезон

2 Вересня 2014 13:51

kiev-ukr.segodnya.ua

kiev-ukr.segodnya.ua


14 вересня о 19.00 в Національній опереті в Києві відбудеться гала-концерт до відкриття ювілейного 80-го театрального сезону.

У яскравій шоу-програмі – вся палітра стилів і жанрів, в яких працює сучасний музичний театр європейського зразка. Глядачів чекають їх улюблені номери і нові несподівані прем’єри.

В ювілейному театральному сезоні Національна оперета планує реалізувати ряд цікавих прем’єр. Робота піде над втіленням одного з найвідоміших бродвейських мюзиклів «В джазі тільки дівчата» Дж. Стайна, дітвору чекає музична вистава за мотивами казки С. Маршака «Котячий будинок». В планах – постановка класичної оперети (один із творів І. Кальмана).

Уже у вересні театр спільно з Університетом банківської справи Національного банку України проведе благодійний захід з метою збору коштів на потреби української армії для захисту Вітчизни, збереження незалежності та територіальної цілісності нашої держави.

Наступним проектом стане «Вечір мюзиклу» (31 жовтня). Любителів класики очікує симфонічний концерт «Від Баха до Оффенбаха» (28 листопада). З нагоди 80-річчя з дня заснування Національної оперети колектив готує грандіозну святкову програму «Bravo l’Operette!», Насолодитися якою глядачі зможуть 19 грудня. А напередодні Нового року публіку чекає вже улюблений новорічний проект, присвячений музичній спадщині композиторів сім’ї Штраусів.

У новому сезоні Оперета порадує багатим репертуаром, брендовими шоу-програмами до Дня всіх закоханих і до 8-го березня. Серед оригінальних концертів особливе місце займає концерт, наповнений музикою українських композиторів, народжених у різних куточках України і творчість яких пронизана любов’ю до Батьківщини, – «Україна в піснях і романсах». Не обійдеться без масштабних міжнародних проектів, серед них – музичний фестиваль «О-ФЕСТ 2015», який вже втретє збере на сцені театру провідних артистів та музикантів з різних країн світу.

Джерело: "Сегодня"