Під Києвом відбудеться грандіозний чемпіонат з історичного бою

17 Вересня 2014 10:47
tsn.ua

tsn.ua

Крім цього, на глядачів чекає шоу вогняних стріл та стрільба палаючими ядрами

20-21 вересня Стародавній Київ у “Парку Київська Русь” запрошує на грандіозний спортивно-історичний захід – Міжнародний чемпіонат з історичного бою “Поклик героїв”. 11 країн-учасниць, більше 400 бійців, 15 годин видовищних боїв.

Учасники чемпіонату з усіх куточків України, а також з Польщі, Ізраїлю, Латвії, Білорусі, Хорватії, Чехії та інших країн продемонструють свою силу і мужність, лицарську честь і доблесть.

Помірятися силами на ристалище Стародавнього Києва зберуться спортсмени, серед яких представники національних збірних з історичного бою багатьох країн, переможці та учасники міжнародних чемпіонатів, найбільш титуловані бійці світу.

zov_2014_avers_001

Програма чемпіонату надзвичайно насичена: безкомпромісні поєдинки, видовищні групові бої і масштабна масова битва “стінка на стінку”, під час якої будуть задіяні піші та кінні воїни, а також середньовічна облогова техніка. Змагання в групових номінаціях – 5 на 5 бійців і 21 на 21 боєць – будуть проходити протягом двох днів, також буде окрема жіноча номінація.

zov1

Історичний бій – це не тільки захопливе видовище, а й повноконтактний вид спорту, в якому беруть участь спортсмени, екіпіровані в обладунки, аналогічні середньовічним лицарським зразкам. Бійці озброєні мечами і щитами, фальшіонами, списами, алебардами, які достовірно відтворюють стародавню зброю. Цей спорт відроджує давні бойові мистецтва, їхні прийоми і способи, даруючи глядачам яскраве видовище.

zov2

У програмі чемпіонату “Поклик героїв” також кінно-трюкове шоу, театралізовані постановки, ярмарок майстрів, презентація живого музею коней історичних порід. У вечірній програмі в суботу, 20 вересня: шоу вогняних стріл, стрільба палаючими ядрами.

zov3

Стародавній Київ у “Парку Київська Русь” розташований в с. Копачів, Обухівського району Київської області.

Дістатися можна маршрутними автобусами від ст. м. Видубичі або власним транспортом.
Парк відкритий з 10:00. Початок програми о 13:00.

zov4

Вартість вхідного квитка – 150 грн, для пенсіонерів – 75 грн, для школярів – 30 грн, дошкільнята безкоштовно.

zov5

Акція для студентів: вхід на чемпіонат для компанії студентів 5 осіб і більше – по 105 грн.

Сайт Стародавнього Києва: www.parkkyivrus.com.

Джерело: Сегодня.ua