Під Києвом зберуться шляхетні лицарі

4 Вересня 2014 10:39

religions.unian.net

religions.unian.net


6-7 вересня 2014 в Древньому Києві в «Парку Київська Русь» зберуться жінки, які мають активну життєву і громадянську позицію, на «Жіноче віче». Вони обговорять місце жінки в суспільстві, її роль в бізнесі, політиці, культурі, родині, будуть разом шукати вирішення складних питань та обміняються успішним досвідом.

У ці ж дні Стародавній Київ відвідає європейська знать XV століття: шляхетні лицарі і їх дами серця. Картини лицарських романів оживуть на очах гостей «Парку Київська Русь». В суботу, 6 вересня, лицарі зійдуться в напруженому мелеті (масовому бою), а в неділю, 7 вересня, – штурмуватимуть фортецю, використовуючи при цьому требуше, таран, сходи та іншу середньовічну облогову техніку.

Крім того, в програмі древні театралізовані легенди і захоплюючі кінно-трюкові подання. Актори покажуть стройову підготовку княжих дружинників, пристрасний іспанський кінний балет і східні казки. Крім того пройдуть турніри кінних лучників і лицарів.

Стародавній Київ у «Парку Київська Русь» розташований в Обухівському районі Київської області. Дістатися можна маршрутками від станції метро Видубичі або власним транспортом.

Ціна вхідного квитка – 100 грн, пенсіонери – 50 грн, діти шкільного віку – 30 грн, дошкільнята – безкоштовно.

Джерело: "Сегодня"