Під Київрадою мітингували “ляшківці” (відео)

4 Вересня 2014 17:10

Вранці більше півсотні людей з прапорами “Радикально партії Ляшка” влаштували мітинг під Київською облдержадміністрацією, в будівлі якої відбувається засідання Київради. Про це повідомляє громадський активіст Володимир Тищенко.

“Вони протестували проти рішень, які виносилися на сесію. Люди тримали плакати з надписами: “Повернулась стара банда – молода команда”, “Міняємо Кличка на Обігрівач”, “Ні злочинній забудові біля школи №5″. Більшість з протестуючих не хотіли відповідати на запитання і не коментували мету їхнього пікету” – пише активіст.

За словами Тищенка, молодики, які тримали плакат з вимогою припинити забудову біля 5-ї школи не знали де вона знаходиться географічно.

Пізніше, вже  на сесії Київради “ляшківці” побилися з “кличківцями”.

Конфлікт виник через земельні питання. “Радикальна партія Ляшка” вимагала зняти з розгляду ті з них, які були внесені наспіх.

“Я закликаю не реагувати на репліки депутатів, які прийшли сьогодні попіаритись, навіть одягли військову форму” – заявив Кличко. Після цієї фрази депутат Ігор Мосійчук (який був у камуфляжі) з криками: “Я воював там, мразь! Бл*дь, я тільки вчора з Маріуполя” кинувся до секретаріату, але його перехопили інші депутати.

Кличко одразу оголосив перерву, після якої пообіцяв позбавити слова тих депутатів, які порушили регламент.

Протягом дня Київрада має розглянути близько сотні земельних питань, окремі з них були внесені “з голосу”.

img.kiev.pravda.com.ua

img.kiev.pravda.com.ua