Рух у центрі Києва сьогодні обмежать у зв’язку з футбольним матчем

22 Вересня 2014 12:26
kiev-ukr.segodnya.ua

kiev-ukr.segodnya.ua

На деякі станції сьогодні обмежать вхід через футбол.

Увечері столичне метро працюватиме в особливому режимі. Перш за все – кілька станцій навколо стадіону “Олімпійський” – через матч чемпіонату України. За годину до зустрічі, тобто о шостій вечора на всіх лініях міліція посилить патрулі.

Через матч “Динамо” (Київ) – “Волинь” (Луцьк) по всьому київському метрополітену будуть введені додаткові заходи безпеки. Втім, до початку матчу ніяких обмежень на вхід на станції не буде. А вже після закінчення, через те, що пропускна спроможність київського метрополітену може бути обмежена, ймовірно, обмежать вхід на такі станції як “Площа Льва Толстого”, “Палац спорту” і “Олімпійська”.

Детальніше можна дізнатись тут.

Також Державтоінспекція звертається до водіїв з проханням не залишати транспорт з порушенням правил, а також з восьмої години ранку не паркувати автотранспорт на проїжджій частині прилеглих до НСК “Олімпійський” вулицях.

Зокрема, сьогодні не можна паркуватися на вулицях Фізкультури, Жилянській, Еспланадній, Шота Руставелі та Великій Васильківській.

Державтоінспекція радить і водіям і пішоходам бути обережними, неухильно дотримуватися сигналів регулювальників та вимоги дорожніх знаків.

Джерело: Сегодня.ua