Створено першу соціальнау мережу для обміну досвідом вагітним та мамам

23 Вересня 2014 07:47
lifetips.org.ua

lifetips.org.ua

Вересень 2014 ознаменувався для українського інтернет-простору запуском соціально-інформаційного порталу Добренок. Проект є соціально-інформаційним сайтом для вагітних жінок і молодих мам.

Добренок став плодом довгої роботи над перевтіленням сайту dytyna.info, який протягом довгого часу допомагав батькам дізнаватися більше про здоров’я, освіту та виховання своїх дітей. Новий проект розширює можливості користувача, і тепер кожна читачка зможе поділитися досвідом з іншими учасницями першої соціально мережі для молодих мам і тих, хто тільки планує завести дитину.

Зареєстрований на ресурсі аккаунт дозволяє майбутній мамі отримати можливість обговорити теми з однодумцями, створювати фотоальбоми, вести календар вагітності і власний блог, в якому можна пропонувати теми для обговорення. Крім того, в акаунт вбудована функція відправки особистих повідомлень, що дозволяє вести переписку з віртуальними подругами. Також на порталі Добренок зібрано безліч корисних сервісів: вибір імені, клініки, пологового будинку, пошук няні, зібрана інформація про більшість навчальних закладів і дитячих садків.

Розробники сайту кажуть, що головною метою заснування проекту є створення сучасної соціальної мережі для українських жінок, який буде максимально простим в обігу і стане головним помічником батьків у справі виховання дітей будь-якого віку – від появи на світ до вибору університету для вступу.

Іван Григор’єв, який займається розвитком проекту, каже, що основою життєвого циклу всього людства є народження дитини, тому даний процес вимагає від батьків проявлення максимального рівня турботи і уважності.

Джерело: Хрещатик