ТОП-5 київських заторів: минулого тижня машини стояли в заторі на сім кілометрів

30 Вересня 2014 18:00

kiev-ukr.segodnya.ua

kiev-ukr.segodnya.ua

Проблеми з рухом були і в центрі, і на околицях
Найбільший затор минулого тижня в Києві досяг 6,9 км – від вулиці Ольжича до Трухановської. За даними сервісу “Яндекс.Пробки”, 26 вересня о 18:34 величезний затор паралізував рух по вулиці Олени Теліги, Московському проспекті і Московському мосту.

Також великий затор на 6,4 км утворився 23 вересня о 12:04 на проспекті Перемоги, ускладнивши рух від Великої Кільцевої дороги до вулиці Вадима Гетьмана (станції метро “Шулявська”). Трохи пізніше, о 12:16, на проспекті Перемоги знову виник затор. В заторі на 4,6 км стояли машини від Великої Кільцевої дороги до вулиці Миколи Василенка.

Наступного дня, 24 вересня, щзатор в 5,3 км паралізувала вулиці Вадима Гетьмана та Олександра Довженка, Червонозоряний проспект та Чоколівський бульвар. Проїзд був утруднений від вулиці Максима Кривоноса до Дегтярівської вулиці.

25 вересня о 15:04 проблеми з проїздом спостерігалися в центрі міста. Затор в 5,1 км, який утворився на Хрещатику та Червоноармійській, заблокував дорогу від бульвару Дружби Народів до Європейської площі.