У Будинку офіцерів пройде концерт на підтримку поранених бійців АТО

30 Вересня 2014 12:00

photos.wikimapia.org

photos.wikimapia.org

Благодійний фонд «Творчі діти» спільно з Українською Православною Церквою Київського патріархату проводить благодійний концерт в підтримку українських вояків, які приймали участь в АТО, та нині перебувають на лікуванні в Центральному Київському клінічному військовому госпіталі Збройних сил України.
Співорганізатором благодійної акції є Святошинська районна в місті Києві державна адміністрація.
В живому концерті, що відбудеться в Будинку Офіцерів Збройних Сил України 1 жовтня о 19.00, візьмуть участь зірки української естради: Ніна Матвієнко, Джамала, Володимир Ткаченко, Олександр Павлик, Іларія, Дует Анна-Марія, Академічний ансамбль Збройних Сил України, Хор Київської духовної академії, Дмитро Каднай, Арсен Мірзоян, Наталя Джоя, Костянтин Томільченко, Національна капела бандуристів, дитячі творчі колективи столиці.
Особисту участь у благодійному концерті візьме Його Святість Патріарх Київський і всієї Руси – України Філарет.
Зібрані під час концерту кошти будуть адресно направлені на лікування і реабілітацію героїв-патріотів, які ціною свого життя захищають цілісність України у збройному конфлікті на сході держави.
За більш детальною інформаціє щодо участі у благодійній акції можна звертатися за телефонами організаторів 063-624-22-24, 095-593-32-20.