У Печерському районі до зими підготували 89% будинків

28 Вересня 2014 11:30

mv-arhiektura.at.ua

mv-arhiektura.at.ua

Станом на 25.09.2014 року комунальними підприємствами по утриманню житлового господарства Печерського району отримано 555 актів готовності до опалювального сезону на 602 житлові будинки, що у відсотковому співвідношенні становить – 89 %.
Крім того:
Із 20 закладів культури отримано 6 актів готовності на 6 закладів, що у відсотковому співвідношенні становить – 30%;
Із 18 закладів медицини – отримано 47 актів готовності на 17 закладів, що у відсотковому співвідношенні становить 94,4 %; Закладами освіти отримано:
– Із 24 шкіл отримано 29 актів готовності на 23 заклади, що у відсотковому співвідношенні становить – 95,8%;
– Із 21 дошкільного закладу отримано 16 актів готовності на 16 закладів, що у відсотковому співвідношенні становить – 76,2 %.
Враховуючи досить напружену ситуацію з поставками газу в державі, зимовий період у столиці буде непростий, тому в районі створено Антикризовий енергетичний штаб, основним завданням якого є забезпечення, в умовах дефіциту природного газу, належної підготовки та сталого проходження осінньо-зимового періоду в районі.
З метою зменшення споживання природного газу, на даний час відпрацьовані поадресні переліки нежитлових приміщень, де в першу чергу існує можливість відключення від центрального опалення (95 нежитлових приміщень).
Згідно інформації управління охорони здоров’я та управління освіти та відділу культури: лікувально-профілактичні заклади, дитячі садки та школи, а також музеї та бібліотеки Печерського району не підлягають відключенню.
Також на сьогоднішній день проведено перевірку технічного стану електричних мереж і щитових. Комунальними підприємствами Печерська проводяться профілактичні роботи систем електропостачання житлових будинків із заміною клем, вимикачів, запобіжників, при необхідності окремих ділянок електромереж.