Укрзалізниця перевірятиме студентів по базі МОН при видачі квитка

29 Вересня 2014 18:09

ukr.segodnya.ua

ukr.segodnya.ua

З 1-го жовтня у залізничних касах дані студентського (учнівського) квитка будуть перевіряти у Єдиній державній електронній базі з питань освіти, яку сформувало Міністерство освіти і науки України.

«Знижка на проїзд залізничним транспортом надаватиметься у залізничних касах лише тим студентам вищих навчальних закладів І – ІV рівнів акредитації та учням професійно-технічних закладів, дані яких занесені до Єдиної державної електронної бази. Оформлення пільгового проїзду у поїздах міжміського сполучення студентам буде здійснюватись тільки у разі співпадіння номеру студентського квитка, прізвища та імені студента, зазначених у студентському квитку, з інформацією у електронній базі МОН», – йдеться в повідомленні прес-служби Укрзалізниці.

МОН закликає студентів та учнів перевірити дані щодо наявності власного студентського (учнівського) квитка у створеній Єдиній державній електронній базі з питань освіти (ЄДЕБО). З цією метою відкрито сервіс «Перевірка студентського/учнівського квитка за даними ЄДЕБО» (http://www.inforesurs.gov.ua/info-per/inforesurs-per-doc.html). У разі відсутності зазначених даних, МОН радить студенту або учню звернутися до адміністрації навчального закладу, в якому він навчається.