Університет ім. Грінченка ініціює створення віртуального музею Євромайдану

24 Вересня 2014 11:45

obrazovanie-kiev.net

obrazovanie-kiev.net

24 вересня у Київському університеті імені Бориса Грінченка відбудеться презентація міжнародного проекту «Пам’ять Майдану». Захід розпочнеться о 13:00.
У рамках проекту відбуватиметься збір аудіо-, відео- та фотоматеріалів із історії Євромайдану та його героїв. Передбачається проведення тематичних заходів та створення віртуального музею Євромайдану.
До участі у презентації запрошені викладачі, науковці, громадські та культурні діячі з України та закордонні представники. Зокрема, громадський діяч, журналіст Гош Мрідула (Індія), а також професор Каунаського Університету ім. Вітаутаса Великого та Державного університету ім. Іллі Чавчавадзе (Тбілісі), постійний представник України з гуманітарних питань у країнах Бенілюксу (1994-1997 рр.) Роберт ван Ворен (Нідерланди).
Співорганізаторами проекту є навчальні заклади, громадські організації, наукові установи з різних країн: Фонд збереження пам’яті Майдану, Український інститут національної пам’яті (Україна), Київський університет імені Бориса Грінченка (Україна), Бременський університет (Німеччина), Каунаський університет імені Вітаутаса Великого (Литва), Державний університет імені Іллі Чавчавадзе (Тбілісі).