В школі № 8 Оболонського району відбувся День ДАІ

18 Вересня 2014 17:00

lh5.googleusercontent.com

lh5.googleusercontent.com

В Києві триває операція «Пішохід, пішохідний перехід», у зв‘язку з цим Державтоінспекція Оболонського району нагадує власникам авто, що розпочався навчальний рік, школярі з’явилися на дорогах і треба бути більш уважними за кермом. Тим більше що до 20 вересня в місті проводиться акція «Увага! Діти на дорозі!».
Аби навчити дітей обачливості та вмінню оцінювати дорожню ситуацію співробітники ДАІ проводять разом з вчителями профілактичні бесіди у навчальних закладах. Днями, інспектор ДАІ завітала до школи № 8, що у Оболонському районі, де нагадала школярам основні правила безпечної поведінки на дорозі. Під час зустрічі зверталась увага на те, як правильно переходити пішохідний перехід, чому необхідно чітко виконувати сигнали світлофора, які знаки допомагають водіям і пішоходам орієнтуватися на дорозі.
Учні 8-ої школи старшого віку, які є представниками загону «Юних інспекторів дорожнього руху показали свої знання правил дорожнього руху, склавши імпровізований екзамен разом із першоклашками на пішохідному переході. Всі учасники були відзначенні тематичними подарунками (закладки, листівки, розклади занять з символікою ДАІ).
Наприкінці заходу представник ДАІ висловила сподівання, що діти поновили свої знання правил дорожнього руху, хтось дізнався щось нове для себе і буде використовувати це в майбутньому.