В Святошині надають психологічні послуги громадянам похилого віку

24 Вересня 2014 12:30

svyat.kievcity.gov.ua

svyat.kievcity.gov.ua

На виконання Закону України «Про соціальні послуги» психолог відділення соціально – побутової адаптації Територіального центру соціального обслуговування Святошинського району м. Києва Максим Сергійович Панченко в груповій формі проводить психологічні консультації з клієнтами, надає психологічну підтримку та допомогу людям похилого віку.
Психологічне консультування спрямоване на вирішення різного роду психологічних проблем в спілкуванні, між особистих стосунках, професійному житті.
Зміст психологічного консультування в тому, що консультант, використовуючи спеціальні наукові знання, створює для клієнтів атмосферу довіри та впевненості, в якій останні переживають свої нові можливості власних життєвих завдань.
Мета консультування – допомогти клієнтам зрозуміти, що відбувається в їхньому життєвому просторі й самостійно досягти поставленої мети на основі усвідомленого вибору при вирішенні проблем емоційного і міжособистісного характеру.
За інформацією звертатися до відділення соціально-побутової адаптації, м. Київ, вул. Жмеринська, 22-А, каб. 9, тел. 403-37-81, 407- 38-16.