Всеукраїнський день бібліотек відзначать у Голосієво

23 Вересня 2014 14:24
mydim.ua

mydim.ua

З нагоди Всеукраїнського дня бібліотек, який відзначається щорічно 30 вересня, у закладах Централізованої бібліотечної системи Голосіївського району запланована низка інформаційно-просвітницьких заходів, повідомили в Голосіївській РДА.

Так, у бібліотеці ім.М.М.Коцюбинського для дітей протягом вересня проходять екскурсії по бібліотеці «Ім’я М.М.Коцюбинського носить наша бібліотека». Протягом 24-29 вересня у бібліотеці триватиме книжкова виставка «Бібліотека – центр мовної культури», а 29 вересня відбудеться День відкритих дверей «Свято, свято – День бібліотек!».

У бібліотеці ім. М.П. Стельмаха протягом вересня проходить виставка-знайомство «Бібліотека і бібліотекар – невід’ємне, вічне», виставка-реклама «Читач сказав: «Здорово!» та книжкова поличка «Бібліотека просить на гостини, в неї свято, іменини» з нагоди 70-річчя з часу створення публічної бібліотеки імені Лесі Українки м.Києва.

У бібліотеці № 142 для дітей протягом 15-30 вересня триває книжкова виставка-привітання «Премудросте земна, бібліотеко, Віват тобі, хранителько свята!», а 29 вересня відбудеться День відкритих дверей «Цікаве дитинці – в бібліотечній торбинці!».

24-25 вересня для читачів бібліотеки ім. Наталі Забіли для дітей відбудеться бесіда-діалог «Дім, де живуть книги».

25 вересня о 15.00 у бібліотеці «Деміївська» відбудеться урочистий захід, присвячений 105-річчю заснуванню бібліотеки «Всесвіт, який зветься бібліотекою».

30 вересня у бібліотеках району відбудеться низка різнопланових заходів: у бібліотеці №15 для дітей відбудеться Літературно-музичне свято «Бібліотечна веселка» за участю користувачів, артистів, письменників, у бібліотеці сімейного читання «Чапаєвка» буде розгорнута тематична полиця «Бібліотека – аптека для душі», у ЦРБ ім. М.О. Некрасова виставка одного жанру «Майстри фантастичного роману», у бібліотеці ім. П.Й. Панча – книжкова виставка «Від книги до мети», для користувачів бібліотеки ім. М.В. Гоголя будуть розгорнуті конволюти «Бібліотеки України і світу», «Бібліотеки Києва: тенденції розвитку»,  «Видатні особи в бібліотечній справі» та бібліотечний урок «Бібліотека – аптека для душі».

Джерело: Хрещатик