За вікном всього +10, а третина мешканців Києва все ще без гарячої води

26 Вересня 2014 17:42

fakty.ictv.ua

fakty.ictv.ua

Найбільша кількість відключених будинків – у Деснянському, Оболонському та Подільському району, почалися відключення в Печерському районі.
У Києві станом на четвер, 25 вересня, без гарячого водопостачання залишається 5435 споживачів, що становить 34,78% від загальної кількості споживачів, повідомляє прес-служба Київенерго.
Зокрема без гарячої води через зупинку роботи теплоджерел залишилися 3417 споживачів: 1 в Голосіївському, 1842 в Деснянському, 55 в Дніпровському, 877 в Оболонському, 632 у Подільському та 10 у Святошинському районах.
У результаті пошкоджень на мережах централізованого опалення та гарячого водопостачання без гарячої води залишилися 392 споживачі: 26 в Голосіївському, 11 в Оболонському, 1 в Печерському, 78 в Подільському, 97 у Святошинському, 51 в Солом’янському, 128 в Шевченківському районах.
Через планові ремонтні роботи без гарячої води залишаються 38 споживачів: 11 в Дарницькому, 25 у Святошинському, 2 в Шевченківському районах. В результаті проведення реконструкції (повної заміни ділянок трубопроводів) відключені 420 споживачів: 2 в Голосіївському, 18 в Печерському, 319 у Солом’янському, 81 в Шевченківському районах.
Також в Києві почалися випробування тепломереж у двох районах Києва, які триватимуть до 26 вересня. В результаті випробувань без гарячої води на сьогоднішній день залишаються 273 споживачі в Дніпровському районі та 895 в Печерському. Випробування проводяться в рамках бульвару Дружби народів, Лесі Українки, вулиць: Промислової, Кіквідзе, Чеської, Чигоріна, Щорса, Шовковичної, Круглоуніверситетської, Банкової, Лютеранської, Ольгинської, Інститутської, Садової, Михайла Грушевського, Паркової дороги, Московської, Кутузова, Івана Мазепи, Ентузіастів, Березняківської, Дніпровської і Русанівської набережних, провулків Лабораторного, Госпітального, Козловського, Кріпосного, деревообробного, Кловського узвозу, Арсенальної площі, Наддніпрянського шосе.
У Київенерго вирішили, коли включать опалення киянам.
Як повідомляв Кореспондент.net, раніше в Київраді пообіцяли включити киянам гарячу воду не пізніше 15 жовтня.