Збірна України, створивши безліч моментів, мінімально обіграє Молдову

4 Вересня 2014 10:43

СПОРТ bigmir)net

СПОРТ bigmir)net


У середу, 3 вересня, збірна України перед стартом відбірного турніру на чемпіонат Європи провела товариський матч з командою Молдови.

Зі старту поєдинку наша національна збірна почала штурмувати ворота суперника. Перший 100% момент українці створили вже на першій хвилині зустрічі. Тимощук зі штрафного зробив довгий пас на лівий фланг. Звідти пішла передача м’яча у центр штрафної на Едмара, але останній пробив повз ворота.

Ще один прекрасний момент для взяття воріт мав Олег Гусєв, але півзахиснику трохи не вистачило довжини правої ноги, щоб дотягнутися до м’яча після прострілу від Федецького і переправити його у ворота.

Збірна Молдови за весь перший тайм запам’яталася всього однією атакою. Дєдов, прорвавшись по лівому флангу, зробив навіс в штрафну, де Федецький вибив м’яч прямо на ногу Іоніці. Останній, на щастя для нас, пробив повз ворота.

Також перший тайм приніс ще одну кадрову проблему для наставника нашої збірної – в середині першої половини зустрічі травму стегна отримав Анатолій Тимощук, і був змушений достроково залишити поле.

Після перерви наша національна дружина з новими силами побігла в атаку на ворота Молдови. Але до 53 хвилини нічого небезпечного українці придумати біля воріт суперника не змогли. Тоді, що вийшов на заміну, Артем Громов після розіграшу штрафного від Ярослава Ракицького опинився на забійній позиції. Але молодий півзахисник, стоячи перед самими воротами, якимось чином примудрився пробити мимо воріт.

За цей промах молодий півзахисник виправився на 62 хвилині зустрічі. Прорвавшись з м’ячем майже до лівої штанги воріт Молдови, Громов віддав пас на Безуса, який надбіг, який з 11-метрової позначки пробив у лівий нижній кут. Рахунок у матчі став 1-0!

Громов міг стати автором ще однієї результативної передачі. Молодий футболіст віддав пас на Гладкого в центр штрафної Молдови. Останній, стоячи в повній самоті, пробив зльоту неточно, і м’яч полетів вище воріт.

До кінця матчу Україна мала ще пару моментів, але забити в ворота суперника так не змогла. Результат зустрічі так і залишився 1-0.

Україна – Молдова – 1-0
Гол: Безус (62)