1-2 листопада в “Парку Київська Русь” відбудеться “давньокиївський маскарад”

28 Жовтня 2014 12:16
kiev-ukr.segodnya.ua

kiev-ukr.segodnya.ua

Гості “Парку Київська Русь” зможуть взяти участь у старовинних іграх і долучитися до хороводу навколо багаття

1-2 листопада в “Парку Київська Русь” відбудеться “давньокиївський маскарад”. Гостей чекає яскрава розважальна програма, під час якої зустрінуться бог сонця Ярило і княгиня Зима. Відвідувачі і самі зможуть до неї приєднатися.

1novemberru

Крім того, будуть потіхи та забави від жителів середньовічного міста, як, наприклад, про те, як скоморохи на санях влітку їздили, “дипломатичні переговори” бога літа Ярила і княгині Зими, зимово-літній перепляс, змагання вершників за коня і багато інших.

_1_02

Гості зможуть вибрати собі до душі армію – Літа або Зими – і взяти участь в старовинних іграх на стороні улюбленого персонажа. А ще зіграти в середньовічний футбол, долучитися до слов’янського хороводу навколо багаття, який запалить сам Ярило, відпочити з сім’єю та друзями на славу.

_2_01

Можна буде визначити найбільш влучного стрільця з лука у своїй компанії в середньовічному тирі, сфотографуватися в образі князя, боярина або витязя, покататися на породистих княжих конях, виготовити оригінальні сувеніри на майстер-класах з народних ремесел. І насолодитися стравами, приготованими за старовинними і сучасними рецептами.

_3_01

Відкрийте ворота в казковий світ Середньовіччя разом з Давнім Києвом!

Стародавній Київ у “Парку Київська Русь” розташований в с. Копачів Обухівського району. Дістатися можна маршрутними автобусами від ст. м. Видубичі або власним транспортом.

Вартість квитків – 100 грн, пенсіонери – 50 грн, діти шкільного віку – 30 грн, дошкільнята – безкоштовно.

Деталі на сайті: www.parkkyivrus.com

Джерело: Сегодня.ua