Для київських школярів організують розваги під час канікул

18 Жовтня 2014 10:32

kiev-ukr.segodnya.ua

kiev-ukr.segodnya.ua

Для дітей будуть організовані спортивні змагання та рухливі ігри
У столичних навчальних закладах під час осінніх канікул діятимуть “чергові” групи для школярів, яких батьки не зможуть залишити вдома. Про це повідомила заступник голови КМДА Ганна Старостенко.
“У зв’язку з непростою ситуацією в Україні з енергоносіями, ми змушені були продовжити осінні канікули для київських школярів. Втім, розуміючи, що ці два тижні діти повинні провести цікаво і з користю, а їх батьки – не турбуватися за їх місцезнаходження, ми дали доручення створити в школах “чергові” групи для дітей, яких батьки в силу різних обставин не зможуть залишити вдома. При цьому ми зробимо все можливе, щоб діти, які будуть приходити в школи, відчували себе максимально комфортно. Для них будуть організовані цікаві спортивні змагання, рухливі ігри”, – пояснила вона.
Старостенко також розповіла, що столичне управління туризму розробляє для школярів цікаві програми, екскурсії, відвідування театрів та музеїв. “Таким чином ми зможемо організувати всім київським дітям цікавий і пізнавальний відпочинок”, – додала вона.
Нагадаємо, згідно з розпорядженням Київського міського голови Віталія Кличка в цьому році осінні канікули триватимуть два тижні – з 27 жовтня до 8 листопада включно. Це дозволить місту зекономити 25 млн. грн.